מסתבר שפורד אינו לבד ויש לא מעט גברים, כולל מפורסמים רבים, אשר גילו את תחביב התפירה. משבר הקורונה הביא גברים רבים לחפש אחר אמצעים לפרנס את משפחותיהם וגרמו לאנשים להיכנס לעסקים בתחומים שונים הכוללים ספרות, הכנת ריבות וגם תפירה. גבר אחד סיפר שאת התפירה למד בימי הרווקות, בימים שלא היה לו כסף ובעזרת התפירה הצליח לחסוך בהוצאות. והיום גם כאשר הוא נשוי הוא נוהג לבצע תיקונים ותפירות עבור האישה והילדים.
התפירה תמיד נחשבה לדבר נשי, סטראוטיפ תופרת שלא משרת אף אחד. ההנחה הסקסיסטית הייתה כי הנשים יבצעו את מטלתן הנשית ויתחילו לתפור בימי הסגר התבררה כלא נכונה. היו אלו דווקא הגברים אשר הפתיעו והפכו לצרכנים של מכונות תפירה וחומרי יצירה, ומחפשי ידע בתחום התפירה. ולא רק שהגברים החלו להיות פעילים בקהילות תפירה ווירטואליות, הם אף החלו להוביל ואף ליזום קהילות שכאלו.
ג‘ורג קלוני הוא אחד מהם, מאותם הגברים שנהנים לתפור, והוא מעיד שלפעמים אנשים צוחקים עליו שהוא תופר. זה אולי מתקבל אצלנו בהבנה כאשר אנו רואים אנשים כמו פורד, אשר הפכו את תחביב התפירה למקור הכנסה, אך עדיין נראה לנו מוזר כי גברים בעלי הכנסות של עשרות מיליוני דולרים בשנה, מתיישבים מול מכונת התפירה סתם בשביל הכיף. גברים רבים מדברים על התפירה כעל תחביב אשר מעניק להם סיפוק ולאו דווקא מקור פרנסה. ישנם גברים רבים אשר משתפים את יצירותיהם בגאווה ברשתות החברתיות, לא לצורך שיווק אלא מתוך תשוקה לתחביב. אחד מהם הוא תאבו סאבו, מפתח תוכנה, אשר מוצא בתחביב התפירה מפלט ממסך המחשב שאליו הוא צמוד שעות רבות בעקבות עבודתו.